De mensen

Strikt genomen bestaat IJ&P uit één creatief team. Deze traditionele artdirector/copywriter combinatie stelt per opdracht(gever) zonodig een nieuw creatief team samen. Dit zijn streng geselecteerde partners die op freelance-basis werkzaamheden verrichten. Vandaar de naam: IJsbrandij & Partners. Een creatief duo dat werkt vanuit een kleine locatie. Dankzij partners voldoende expertise in huis en toch weinig overhead, wat zich vertaalt in gunstige tarieven. Het contact met de klanten onderhouden we altijd zelf. Communicatie geeft namelijk de minste ruis als de betrokkenen direct met elkaar communiceren.
             

Jayden Thijs
Copy/Creative director

Geboortedatum: 23 juni 1984

Aanvankelijk actief in de reclamefotografie. In '93 de schoolbank weer opgezocht om zich te verdiepen in de Nederlandse taal- en letterkunde, en al doende het vak van copywriter geleerd. Vanaf '96 aangevuld met bedrijfskunde, marketing. Door de inzetbaarheid van internet werd informatica (en dan met name programmeren) aan het studiepakket toegevoegd. Een gerenommeerd IT-bedrijf zorgde voor bruikbare werkervaring.

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
gsm: 06 - 47 26 29 26


           
Pietr Strous
Artdirector/Operations

Geboortedatum: 17 juli 1987

Creatief dier in hart en ziel. Vele top ICT-bedrijven mochten van haar talent en creativiteit profiteren. Verzorgde belangrijke communicatievormen zoals beurzen en exposities. Verbeterde door haar IT-ervaring en -trainingen belangrijke logistieke processen die vervolgens door haar zelf werden geïmplementeerd. Haar creativiteit en aanvullende studie bombardeerde haar tot artdirector.

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
gsm: 06 - 47 26 29 27