Demonstratie

In de auto op weg naar kantoor, winkel, huis, in de file, op snel- of provinciale wegen, in de stad: overal komen we vrachtwagens tegen.

Die vrachtwagens worden interessant om naar te kijken als ze voorzien zijn van mooie, humorvolle visuals en goede teksten. Ofwel: voorzien van uw effectieve reclameboodschap.

Om uw reclameboodschap direct naar uw doelgroep te brengen, plaatsen wij 2 reus-achtige doeken van maximaal 35,36 m2 per stuk op de zijkanten van de trailers, zodat uw boodschap kriskras door Nederland te zien is.

Het unieke relameoppervlak zet alle grootformaat posters en billboards in de schaduw. Uw boodschap ontmoet uw doelgroep overal in Nederland.          
De enorme reclamewerking van mobiele trailers in combinatie met het door ons ontwikkelde unieke wisselsysteem maakt Oops Humour tot één van de meest innovatieve reclamedragers.

Ook voor uw eigen wagenpark zijn frames en reclamedoeken te koop, zowel standaard als op maat gemaakt.

Er wordt éénmalig een aluminium frame gemonteerd en de (reclame) boodschappen ter promotie van uw eigen produkten en campagnes kunnen zo vaak u wilt gewisseld worden.