Nieuwsbrief

Regelmatig komen we met werkzaamheden in aanraking die aanvankelijk niet uitvoerbaar lijken te zijn, maar die uiteindelijk de mooiste producten opleveren. In sommige gevallen leidt dat tot een nieuw 'standaardproduct'.
     
Oops Humour gaat volledig digitaal
Het is afgelopen met filmpjes, grote lichtbakken, omcontacten, scannen et cetera. Voortaan gaat alles volledig digitaal bij Oops Humour. Dit begint al bij de fotografie. Elke foto wordt digitaal vervaardigd, direct in een resolutie die film overtreft. Vervolgens wordt alles digitaal opgemaakt en via Internet digitaal verzonden naar de drukker die er geen films, maar direct drukplaten van uitdraait.
Omdat dit gehele traject een aanzienlijke reductie oplevert op onze doorlooptijden (en overhead) wil Oops Humour dit voordeel graag met u delen. Met andere woorden: onze dagprijzen voor fotografie zijn permanent verlaagd.        
Oops Humour vindt aansluiting bij Europees mediabureau
Door de nieuwe samenwerking met één van de grootste mediabureau's van Europa zijn advertentietrajecten in het buitenland net zo vanzelfsprekend als de Nederlandse geworden. Recent mochten we ons klantenbestand al uitbreiden met een Belgische, Duitse en zelfs een Noorse klant.