Organisatie

Oops Humour is full-service reclamebureau dat gevestigd is in Almere. Mede dankzij onze sterke partners en uitstekende free-lancers zijn we in staat om het hele marketingcommunicatietraject te ontwerpen, te verzorgen of te begeleiden. Samengevat kunnen we onszelf het beste omschrijven als imagobouwers.
     

Alle marketingcommunicatie-elementen vallen hiermee dus automatisch onder onze diensten en producten. Recent zijn daar zelfs non-commercial RTV-producties zoals videoclips aan toegevoegd. We zijn in 2004 begonnen als een bureau dat zich vooral richtte op de ontwikkeling van corporate design zoals huisstijlen, jaarverslagen, (personeels)advertenties en (interne) periodieke uitgaven. Daarnaast houdt Oops Humour zich bezig met design voor digitale media zoals het ontwerpen van intra- of internet sites, digitale nieuwsbrieven en DVD/Blueray ontwikkeling.

Vanuit een strategische onderbouwing en creatieve invulling van merken richt Oops Humour zich vooral op themacommunicatie. Onze lange termijn visie en eigenzinnige gevoel voor design garandeert een uiterst bruikbaar scala op het MKB afgestemde communicatiemiddelen.

Oops Humour is een no-nonsense bureau met uiterst vriendelijke medewerkers die oog en oor hebben voor uw onderneming. We schatten onze diensten bijzonder hoog in, maar beseffen duidelijk dat reclame slechts één van de vier P-tjes is uit de marketingmix.