Producten

Design en reclame zijn altijd maatwerk. Sommige producten zijn daardoor moeilijk te omschrijven, andere weer eenvoudig. Naast het ontwikkelen van marketingcommunicatieplannen, vergroten van de naamsbekendheid en imago's ontwikkelen of bijschaven, creëert Oops Humour:
      

Advertentiecampagnes
Jaarlijks worden er vele miljoenen euro's besteedt aan advertentiecampagnes. Dat lijkt een heleboel, maar als je uitrekent hoeveel het kost om 1000 mensen te bereiken dan zijn de kosten niets ten opzichte van één vertegenwoordigerbezoek.
Adverteren lijkt vaak schieten met schothagel. Toch blijven we van mening dat als je de juiste mediaruimte gebruikt je behoorlijk efficiënt met je doelgroep kunt communiceren. Hiervoor hebben we uiteraard alle specialisten binnen handbereik. En wat helemaal aardig is: zoals u waarschijnlijk weet krijgen reclamebureau's een standaardkorting op mediaruimten die nooit zo hoog zal zijn als aan de beste onderhandelaar geboden wordt. Dit houdt in dat uw advertentieomzetten niet zullen dalen, maar dat de vervaardiging van alle advertenties op zijn minst grotendeels van onze commissie verrekend wordt, met andere woorden: een aanzienlijke reductie voor uw fotografie- en DTP-kosten.
Bij Oops Humour streven we ernaar om alle kosten vanuit de mediacommissie af te dekken zodat er voor u een duidelijk beeld van uw marketingcommunicatiekosten ontstaat.

Interne communicatie
Communicatie heeft optimaal effect als het door de gehele organisatie gedragen wordt. Om op de juiste manier naar buiten te treden moeten alle werknemers weten waar het bedrijf voor staat. Vooral in een branche waar nieuwe ontwikkelingen elkaar snel afwisselen is dit van groot belang.

Periodieke uitgaven
Om optimaal op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen in de organisatie is een (personeels)periodiek een uitstekend middel.

Actiecampagnes
Een succesvol middel om tijdens de komkommermaanden - die van branche tot branche verschillen - extra omzet te genereren.         

Design
Vormgeving is een directe vertaling van uw onderneming, missie en imago. Het blijft precisiewerk om al die elementen op de juiste wijze grafisch te presenteren. Deze uitdaging is ons het meest bekend.

Fotografie
Even een clicheetje: "Een foto zegt meer dan 1000 woorden". Wat moeten we daar nog aan toevoegen...

DVD/Blueray-producties
Het produceren van een bedrijfs-DVD kan tegenwoordig met een relatief lage oplage al zeer voordeling uitpakken. Vanaf 500 exemplaren kunnen de totale kosten zelfs onder die van een glossy folder duiken. Uiteraard zijn naast bedrijven ook andere te filmen 'gezelschappen' van harte welkom. Als eerste bedrijf zijn we destijds begonnen met de huwelijks-DVD. Ook staat het registreren van popconcerten regelmatig op het programma.

Ontwerpen/aanpassen website
Een zeer belangrijk communicatie-instrument dat op elk tijdstip door de doelgroep benaderd kan worden. Uitermate geschikt om uw missie te presenteren, evenals veelgestelde vragen of populaire informatie.

Ontwerpen huisstijl
Rechtstreeks afgeleid van het MC-plan is de huisstijl. De verpersoonlijking van uw onderneming.

Automatiseren huisstijl
Ontwikkelen van plug-in's voor uw tekstverwerkingsprogramma aan de hand van sjablonen. Een perfecte methode voor elke onderneming die unaniem naar buiten wil treden.